Konkurranser

Vis hvem du er!
Frist: 10.april

Mail meg, eller link inn:)

Juryen består av to fine Bygdescrappere:

Anne Gro Lia og  Elisabeth Teigen, herved presentert:


Dyktige Anne Gro Lia er en av to som avgjør hvem som stikker av med premien for vår første konkurranse:)

Presentasjon:
Mitt navn er Anne Gro Lia, og jeg er bosatt på Notodden sammen med min samboer og min elskede katt.

Din scrappehistorie:
Startet med scrappig i 2010, etter et nybegynnerkurs. Etter litt prøving og feiling, fant jeg min stil gjennom stempling, og driver nå nærmest kun med kort. Men har hele tiden tenkt å prøve meg på layout igjen, om bare tiden strekker til.

Beskriv stilen din:
Min stil er sterkt preget av vintage og shabby chic. Jeg elsker lag på lag,blonder,blomster og det slitte utseende. Så rufse,rive,krølle og distresse hører med. Synes det er kjempe-gøy å leke meg med detaljer.

Hva kan du ikke være foruten?
Mine favorittprodukter for øyeblikket er røff pynt i metall,osteklut og canvas,crackle paint og klarer meg ikke uten blonder.

Hva inspirerer?
Er hektet på å ta en bloggrunde hver kveld. Da suger jeg til meg inspirasjon ved å se andre sine prosjekter. Blir også inspirert av å se et flott ark,stilig pynt og en spennende utfordring.


**********************************************************************

Elisabeth Teigen er med å utgjøre tospannet som er juryen for denne oppgaven:

Presentasjon:
Hei, jeg er Elisabeth, nesten 36 år. Bosatt i Åmot sammen med mine to barn.

Din scrappehistorie:
Jeg har vel egentlig lært å scrappe av pappaen min, som lagde flotte fotoalbum med diverse bilder og minner, fra ferieturene våre, i min barndom. I 2005 oppdaget jeg scrapping i "dagens format" og dette er nok den hobbyen jeg er mest trofast mot.

Slik er jeg som scrapper:
I en hektisk hverdag er det nok flest kort som produseres, men jeg er veldig god på å planlegge LOer når jeg ser ser gjennom bildene mine. De som har møtt meg vet også at halve moroa for meg er å få lov til å rydde i sakene mine. Derfor er det godt å ha et eget rom hvor jeg kan organisere og bare kikke på alle de fine tingene.

Jeg liker å tro at jeg er flink til å bruke stæsj jeg finner, og at jeg ikke bare kjøper pynten min. (Enhver som driver med scrapbooking forstår nok at dette er et slags selvbedrag, men en lykkelig tanke er jo verd å holde på!)

Stilmessig heller jeg nok mest mot clean & simple, men noen ganger er det gøy å utfordre seg selv.

Min inspirasjon:
Det som inspirerer meg, og som virkelig setter igang scrappelysten, er embalasje. Jeg blir lykkelig av å kjøpe varer som er pakket inn i vakker embalasje. Bruker gjerne fargekombinasjoner fra embalasje når jeg skal scrappe.

Favorittsakene mine:
En av favorittene mine om dagen er papirlappen som henger på Yogi-teposen. Her står det alltid fine visdomsord som kan passe til de fleste anledninger. Jeg samler også på alle fine merkelapper fra klesplagg, knapper og diverse andre småting jeg kan få bruk for.

******************************************************************

Tvi-tvi med avgjørelsen, jenter!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Varmende ord: